Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare pentru finisor asfalt Caterpillar AP-800C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar AP-800C
Out Of stock
Descriere
Poti miza pe calitatea unei piese atunci cand o achizitionezi de pe www.acnpieseutilaje.ro. Selectia noastra de produse de top include si pompa de alimentare pentru finisor asfalt Caterpillar AP-800C la un pret extrem de accesibil.

Aceasta componenta a fost creata de producatorii ei europeni pentru a garanta viata indelungata a utilajelor de pretutindeni.

Garnitura dintre pompa de alimentare Caterpillar AP-800C si blocul motor este inclusa in pachetul produsului.

Ai nevoie de consultanta tehnica? ACNPieseUtilaje ofera acest serviciu gratuit tuturor clientilor sai, ca sa aleaga cu usurinta piesele necesare, potrivite echipamentelor pe care le detin. Contacteaza-ne si tu fara ezitare la unul dintre numerele afisate!

Nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta intamplarilor nefericite care pot aparea, ai garantie un an de zile de la data facturarii pentru aceasta pompa de alimentare Caterpillar AP-800C .

Stim ca doresti sa iti repari vehiculul intr-un timp cat mai scurt. Tocmai de aceea, daca comanzi acum pompa de alimentare Caterpillar AP-800C de la noi, o vei primi a doua zi la adresa specificata de tine. Nu este nevoie sa dai nici macar un leu pana cand nu ai piesa in posesie. Vino oricand pe timpul programului de lucru in comuna Jilava, judetul Ilfov, langa Bucuresti, unde se afla sediul ACN, daca preferi sa ridici personal comanda.

Nu este nevoie sa te stresezi atunci cand vine vorba despre montaj! Mecanicii cu care noi colaboram ofera servicii de calitate, oriunde in tara. Acestia au un service mobil disponibil si vor veni cu el pana la locul in care a ramas utilajul tau, pentru a te scoate din impas. Mecanicii iti ofera o gama variata de servicii. Ne poti cere mai multe detalii telefonic despre acest serviciu, daca esti interesat.

Specificatii tehnice:

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Cod produs: 0HKJNPYC-B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura