Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare finisor de asfalt Caterpillar BG-2255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar BG-2255
Cod produs
MEOLBDCA-MI
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere in rezolvarea oricarei probleme tehnice, fie ca acum cauti o piesa de calitate cum este pompa de alimentare pentru finisor asfalt Caterpillar BG-2255 o varianta aftermarket, produsa in Europa, replica perfecta a originalului, fie pentru numeroasele servicii utile pe care le vei gasi la noi. Serviciile noastre sunt create in urma interactiunii cu clientii nostri, a intelegerii nevoilor lor: avem consultanta tehnica gratuita - o sursa infinita de informatie, oferim livrare rapida pentru a scurta timpul tau de asteptare a piesei perfecte, avem o retea cat tara de mare de parteneri cu ateliere mobile care iti pot scurta timpul de depanare. Tot ce trebuie sa faci este sa-l suni pe consultantul nostru si o parte din problema ta tehnica s-a si rezolvat!
Pompa alimentare Caterpillar BG-2255 este conceputa pentru performanta!
Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor, este esentiala pentru functionarea continua a alimentarii cu combustibil. Daca motorul merge in socuri, este zgomotos, daca acceleratia merge greu sau daca ai ramas in „pana prostului” cu toate ca abia ai bagat motorina, de vina poate fi pompa de alimentare. Cheama un mester sa te ajute sau suna unul dintre consultantii nostri, dar semnele sunt clare: pompa de alimentare are probleme, trebuie schimbata!
Apeleaza la expertii nostri, nu improviza!
Stim ca utilajul este viata ta, lucrezi cu el zilnic si il cunosti ca in palma! Dar oricine mai are nevoie de cate un consult specializat, chiar si oamenii merg la doctor, nu? Expertii nostri au competenta sa iti indice cu precizie defectiunea, sa gaseasca piesa de care ai nevoie, sa te indrume in reparatie! Suna, descrie pe scurt defectiunea si afla solutia, e gratis!
Pompa de alimentare pentru finisor de asfalt Caterpillar BG-2255 are garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet, cu plata ramburs si desfacerea coletului la livrare.
Pompa alimentare Caterpillar BG-2255 este pe stoc. Intelegem viteza cu care trebuie sa-ti pui utilajul in miscare si de aceea piesa va pleca imediat ce faci comanda si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Sigur nu te vei aventura sa lasi montajul unei piese importante pe mana oricui! Cheama un specialist, sau daca nu ai unul la indemana, suna la noi si iti vom recomanda unul cu referinte foarte bune!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
• Piesa este compatibila si cu modelul Caterpillar BG-2255C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura