Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru buldoexcavator JCB 3CX 3CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator JCB 3CX, 3CN
Cod produs
XPC7DIUS-C
Out Of stock
Descriere
Kitul diferential pentru buldoexcavator JCB 3CX si 3CN este la noi pe stoc intr-o oferta avantajoasa tie. El este format din 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, iar calitatea este superioara altor alternative ale setului de reparatie rapida a ansamblului diferential.

Productia este de top deoarece compania care se ocupa de proiectarea lor are vechime de zeci de ani de zile si s-a perfectionat in solutii si piese alternative pentru utilajele JCB. De aceea, noi incercam sa mentinem stocul permanent disponibil pentru a nu stationa prea mult din cauza avariilor.

Daca ai nevoie de acest kit, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate! Consilierii nostri se vor asigura ca acestea se potrivesc pe modelul utilajului tau fiindca consultanta oferita de ei este necesara la fiecare comanda noua.

Putem livra kitul in orice localitate din tara cu ajutorul serviciilor de curierat. Ajunge maine unde ai nevoie si il poti achita dupa ce te asiguri ca nu i-a fost afectata integritatea. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala a comenzii prezentandu-te la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Ai ocazia de a programa montajul pieselor comandate la acelasi apel deoarece colaboram cu mecanici profesionisti din intreaga tara. Ei pot veni la locatia indicata de tine pentru a se ocupa de orice defectiune care te opreste din munca, aducand utilajul la un nivel mai bun de performanta. Pentru mai multe detalii si programari ia legatura cu consilierii nostri!

Setul contine:

•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Codul pentru acest produs: XPC7DIUS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura