Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409
Cod produs
X1GJ32YC-O-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: firma noastra! Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru incarcatorul tau frontal este un rulment butuc JCB 409 nou-nout!

De ce iti propunem acest rulment? Fiindca este o componenta greu de egalat in ceea ce priveste raportul sau calitate-pret extrem de bun. Fabricata in Uniunea Europeana din cele mai bune materiale, poate suplini cu succes piesa originala, degradata sau invechita. Rulmentul de butuc comercializat de noi adera la cele mai exigente standarde din domeniu si a fost proiectat dupa modelul original. Singura diferenta dintre cele doua este pretul avantajos al produsului pe care ti-l prezentam aici. Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca noi stim despre ce vorbim!

Daca vrei sa ai un incarcator frontal performant, atunci acest rulment butuc JCB 409 este produsul ideal! Il poti achizitiona la un pret scazut, iar noi iti oferim si un serviciu prompt de livrare prin curier!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Nu are rost sa te stresezi degeaba! Noi suntem alaturi de tine mereu, chiar si de la distanta.
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 409 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul poate fi realizat tot de noi, deoarece colaboram cu specialisti in intreaga tara, pentru ca tu sa primesti exact ajutorul de care ai nevoie, direct la punctul tau de activitate. Pentru reparatii, revizii periodice, reconditionari complete si orice alte interventii la utilajul tau, nu ezita sa ne contactezi si iti venim in intampinare mai rapid decat te astepti. Astfel, elimini riscul afectarii pieselor si te bucuri de exploatarea lor maxima. Poti afla mai multe detalii despre montajul si intretinerea acestui rulment butuc JCB 409 daca ne contactezi acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: X1GJ32YC-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura