Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniexcavator Komatsu PC20 PC20FR-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC20 PC20FR-2
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC20 din imagini este cea mai avantajoasa alternativa a originalei, atat din punct de vedere al pretului, cat si al calitatii. Ea este conceputa in Europa de un producator renumit care are atentie sporita la durabilitatea si fiabilitatea piesei.

Pompa de combustibil cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei vine impreuna si cu garnitura dintre pompa si capacul de la distributie.

Impreuna asigura un mediu sigur de lucru si eficienta maxima pe tot parcursul exploatarii.
Specialistii recomanda ca impreuna cu pompa sa fie schimbat si filtrul de combustibil care asigura o garantie extinsa a produsului si o durata cat mai lunga de functionare la capacitate maxima.

Stocul este permanent disponibil, deci poti comanda acum pentru a ajunge maine la tine.
Consilierii nostri te ajuta cu orice informatii dorite, de aceea te incurajam sa ne contactezi cu incredere. Consultanta tehnica este gratuita pentru a beneficia doar de produsele potrivite utilajului tau, la cea mai buna oferta.

Garantia pe care o primesti alaturi de pompa are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul ajunge la tine in ziua urmatoare de la plasarea comenzii, deci comanda acum pentru a realiza schimbul maine! Serviciile de curierat iti acorda timpul necesar pentru a verifica integritatea piesei si incaseaza rambursul la final.
Poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti daca reprezinta o optiune mai buna pentru tine.

Avem posibilitatea de a raspunde cererilor tale si atunci cand ai nevoie de un mecanic. Mentinem parteneriate cu diferiti specialisti din tara pentru a ajunge rapid la punctul tau de lucru atunci cand este necesar. Pot efectua schimbul piesei, pot verifica utilajul si sa solutioneze orice probleme tehnice aparute, in functie de nevoile tale. Contacteaza-ne acum pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm;
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Piesa are urmatorul cod: ADLTXIKH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura