Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 214

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator Caterpillar 214
Out Of stock
Descriere
La noi pe stoc gasesti orice pompa, in varianta originala sau aftermarket, la cea mai buna oferta. De aceea, daca pompa de alimentare Caterpillar 214 este ceea ce cautai, pe stoc o gasesti disponibila la cel mai bun pret.

Ea este ofertata alaturi de garnitura si este de provenienta europeana, ceea ce demonstreaza calitatea si durabilitatea productiei. Comanda daca ai nevoie de o varianta alternativa pentru inlocuirea originalei si te vei convinge de randamentul maxim oferit.

Comanda o poti plasa acum si pachetul iti ajunge maine oriunde ai nevoie. Suna la numerele de telefon afisate, scrie-ne pe Whatsapp sau completeaza cererea de pe site.
Te putem ajuta cu orice informatii ai nevoie, de aceea te incurajam sa ne contactezi. Verificam impreuna compatibilitatea piesei cu modelul utilajului tau daca nu esti sigur, consultanta tehnica fiind gratuita la fiecare apel.

Coletul poate fi ridicat in cursul zilei de azi de la sediul nostru din Bucuresti. Daca ai nevoie de pompa in alta parte a tarii, comanda acum si ajunge maine la tine. Curierul care iti inmaneaza pachetul incaseaza rambursul si iti ofera timpul necesar pentru verificarea calitatii promise a productiei.

Avantajul de a achizitiona acum pompa este ca poti programa montajul la unul din mecanicii nostri. Colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii pentru a interveni rapid atunci cand este necesar.  Pot schimba pompa in mod optim pentru a beneficia de garantie si o durata lunga de exploatare. De asemenea, atunci cand productivitatea iti este afectata poti apela la acest serviciu pentru orice reparatii, fie ele simple sau complexe. Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri e care ii poti contacta la numerele de telefon afisate.

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de ’’
•Iesirea este de ’’

Pompa are urmatorul cod: WONPR7ZS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura