Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare excavator Caterpillar 224

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator Caterpillar 224
Cod produs
G09NLS48-C
Out Of stock
Descriere
Oferta speciala pentru pompa electrica de alimentare excavator Caterpillar 224. Comanda acum de pe stoc si beneficiezi de pret bun, garantie si livrare rapida oriunde in tara.
Modelul este conceput in Europa si reprezinta varianta ideala atunci cand optezi pentru echivalenta originalei. Asigura un debit de 140 l/h si este insotita de cartusul filtrant (filtrul din interior).

Te incurajam sa alegi variante de calitate, chiar si atunci cand investitia este mai mica, pentru a avea eficienta maxima, siguranta si o perioada cat mai lunga de exploatare. Le si mentinem pe stoc pentru a putea monta in timp util.

Ai intrebari despre pompa sau orice alt produs de pe stoc? Suna la numerele de telefon afisate! Consilierii nostri stau la dispozitia ta cat ai nevoie si iti acorda cosultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea corecta a pieselor dorite.

Produsul vine insotit de garantie pentru orice situatii neprevazute. Valabilitatea ei este de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul iti ajunge la domiciliu in urmatoare zi dupa ce ai plasat comanda, fiind expediat prin curier rapid. Piesa poate fi verificata in prezenta curierului dupa care sa se achite la curier. Totodata, daca solicitarea este urgenta, poti veni sa ridici comanda in cursul zilei de azi de la sediul din Bucuresti.

Montajul pompei il poti programa la acelasi apel. Contacteaza-ne acum si te punem in legatura cu cei mai buni mecanici din zona care sa schimbe pompa veche cu acest model in mod optim. Pe deasupra, acest serviciu este avantajos cand utilajul nu mai da randament si are nevoie de interventia unui specialist.

Pompa are urmatorul cod: G09NLS48-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura