Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator 428
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru miniexcavator 428 este o alegere excelenta, datorita faptului ca este o piesa calitativa, iar pretul la care o gasesti la noi este foarte avantajos. Este o pompa cu membrana, mecanica, actionata de axul din pompa de injectie, prin intermediul unei tije. O recomandam datorita calitatii sale de produs european, fabricat dupa standarde inalte.
Se livreaza impreuna cu garnitura, pentru a i se asigura o perfecta etansare.

Comanda prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul nostru si o poti avea chiar maine!

Colegii nostri de la departamentul tehnic te ajuta sa iei decizia cea mai buna pentru tine, oferindu-ti toate informatiile si verificand compatibilitatea dintre produsele de care esti interesat si utilajul tau. Odata cu inlocuirea pompei de alimentare, este necesar sa schimbi si filtrul de combustibil, insa nu iti face griji, caci iti prezentam cele mai bune oferte pentru aceasta piesa. Suna-ne acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Pompa are o garantie de un an de zile de la momentul achizitiei, ceea ce inseamna ca o poti schimba neplatind din nou pretul acesteia, daca apar situatii neprevazute.

Ti-o livram acasa, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde te-ai afla. Ai avantajul de a putea verifica piesa inainte de a o plati, astfel asigurandu-te ca totul este in ordine. Daca vrei sa beneficiezi de ea chiar astazi, vino pana la sediul nostru din Bucuresti, unde noi te vom astepta!

Pentru montaj, apeleaza numai la servicii de specialitate, astfel incat sa nu risti situatii neplacute pe viitor si sa ai numai de castigat. Iti punem la dispozitie mecanicii nostri profesionisti, ce se pot deplasa pana la punctul tau de activitate in cel mai scurt timp posibil de la solicitarea ta. Poti cere si alte interventii, cum ar fi revizii periodice sau chiar reconditionari complete.

Asteptam apelul tau!

Specificatii tehhnice:
•Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
•Furtunele de combustibil se prind cu coliere pe tevile pompei (care au 8 mm)

Cod pentru aceasta piesa: R3AVFX9P-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura