Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra BH165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
PELMRAWU-S-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru a exploata tractorul fara probleme o lunga perioada de timp este esential ca transmisia finala sa functioneze la parametrii corecti. Mai verific-o din cand in cand si, daca bucsa care asigura centrarea planetarei se uzeaza si capata joc, inlocuieste-o cat mai curand cu aceasta bucsa planetara tractor Valtra BH165 din oferta noastra! Profita de oferta! Este piesa originala - recomandata de producatorul utilajului. Rezistenta extrem de mare la uzura si disponibilitatea imediata pentru livrare o transforma in alegerea perfecta pentru tractorul tau. Ca orice piesa originala Carraro - beneficiaza de garantie. Daca doresti mai multe informatii despre produsele si serviciile pe care ti le oferim ori daca ai nevoie de consultanta specializata pentru un proiect complex de reparatie sau de mentenanta a utilajului/ utilajelor din parcul propriu - apeleaza cu incredere la consilierii nostri calificati!

Nu te impotrivi succesului. Lasa-l sa patrunda in angrenajul afacerii tale! Sustine performanta utilajelor pe care le detii, dotandu-le cu piese de schimb de calitate superioara. Nu alege produse de slaba calitate pentru ca risti sa te impotrivesti reusitei. Alege sa iti indrepti atenti doar asupra componentelor care merita. Una dintre ele este chiar aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra BH165 este componenta care stie sa treaca peste obstacole!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul pe care ti-l recomandam se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Nu esti singur! Suntem alaturi de tine si de utilajul tau!

Nu te lasam singur atunci cand ti-e greu. Suntem alaturi de tine si de utilajul tau oricand este nevoie. Daca vrei sa schimbi o piesa si nu stii cu ce sa o inlocuiesti, nu trebuie sa iti faci griji. Te ajutam! Detinem o multime de informatii din acest domeniu si, pe deasupra, serviciul nostru de consultanta este gratuit!

O astfel bucsa planetara pentru tractor Valtra BH165 este piesa ce te va ajuta cu abnegatie. Poti fi sigur de calitatea acesteia si datorita certificatui de garantie valabil 6 luni, care o insoteste!

Livram cu rapiditate aceasta bucsa planetara tractor Valtra BH165 pentru ca stim cat de greu este sa nu te poti folosi de utilajul tau. Chemam curierul rapid si in 24-48 de ore piesa poate sa iti bata la usa. Daca vrei sa ridici personal produsul, te asteptam la depozitul nostru!

Vrei sa valorifici rapid piesele recent cumparate, printr-un montaj specializat? Avem echipe tehnice experimentate in toate judetele tarii, pregatite sa intervina direct asupra tractorului tau si sa repare eficient toate defectiunile utilajului. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii!.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura