Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra T130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
TCEULD09-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa are un rol hotarator pentru asigurarea mobilitatii corespunzatoare a tractorului. Centreaza planetara si protejeaza integritatea simeringului. Daca piesa care echipeaza utilajul de nou s-a uzat si a prins joc, iti recomandam sa o inlocuiesti din timp cu aceasta bucsa planetara tractor Valtra T130 din oferta noastra. Este o componenta originala, realizata de Carraro - producatorul care echipeaza tractorul din fabrica. O avem pe stoc si o poti comanda imediat - telefonic sau online. Iti punem cu placere la dispozitie toate detaliile tehnice de care ai nevoie atunci cand te pregatesti sa cumperi piese de schimb pentru tractor.

Chiar daca este greu sa ajungi la succes si chiar daca drumul inspre acesta este presarat cu neplaceri si cu efort, nu ar trebui sa crezi ca este imposibil ca el sa fie parcurs. Da, este o cale anevoioasa, dar nu imposibila. Tovarasi de drum iti pot fi multe elemente de calitate superioara, incepand de la oameni si terminand cu piesele de schimb ale utilajelor. De fapt, acestea din urma, chiar daca multe ele de mici dimensiuni, joaca un rol major nu doar in buna functionare a utilajului tau, ci si in bunastarea afacerii. Aceste produse, odata inglobate in angrenajul utilajului, pot determina cresterea performantei. O astfel de piesa este si aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra T130 - piesa pusa pe fapte mari, facatoare de bine utilajelor!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi nu te lasam la greu!

Stim cat de important este sa te poti consulta cu cineva cu privire la vreo nedumerire sau la vreo problema. Iar pentru ca dorim sa iti venim in ajutor, compania noastra a dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta! Incearca-l daca vrei sa ai parte doar de piese perfect compatibile cu utilajul tau!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Valtra T130 nu vine singura spre tine. Certificatul de garantie care insoteste aceasta piesa, este valabil 6 luni din momentul achizitiei.

Suntem interesati sa te ajutam. Prin urmare, incercam sa iti trimitem aceasta bucsa planetara tractor Valtra T130 astfel incat sa ajunga in scurt timp la tine. Livrarea se face prin curier rapid. Tot cu rapiditate ne miscam si noi atunci cand primim comanda. Daca si tu esti rapid, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica produsul.

Montajul acestei piese trebuie sa se faca de catre persoane abilitate. Pentru o functionare optima si pentru evitarea defectarilor, piesa trebuie montata exact si in conditiile cele mai bune!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Piesa este compatibila si cu modelele Valtra T130C, T130CH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura