Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Takeuchi TB108

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Takeuchi TB108
Out Of stock
Descriere
Ca motorul tau sa functioneze fara probleme firma noastra iti ofera piesele de schimb de care ai nevoie. Chiar si daca vrei sa optezi pentru variante alternative, avem unele de calitate care sa iti ofere eficienta pe o durata indelungata.

Pompa de alimentare Takeuchi TB108 din imagini este varianta de inalta calitate care poate inlocui originala deoarece este conceputa de un producator european renumit.

Ea este ofertata la un pret excelent si are inclusa gratuit garnitura dintre pompa si capacul de la distributie. Comanda acum si ajunge maine fiindca stocul este aprovizionat constant.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei este ideala atunci cand vrei putere optima si functionare indelungata. In plus, daca o schimbi impreuna cu filtrul de combustibil durata de viata se prelungeste si mai mult si beneficiezi de garantie extinsa.

Poti cere sfatul consilierilor nostri daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei si iti fac identificarea in functie de datele oferite despre utilaj. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare apel nou, deci nu ezita sa ne contactezi.

Daca montajul si exploatarea sunt efectuate in conditii optime, iar la pompa apare o situatie neprevazuta, poti schimba modelul fara nicio problema in baza certificatului de garantie. Acesta are valabiliate 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Comanda data azi este expediata maine prin serviciie de curierat. Se livreaza oriunde in tara si se plateste in sistem ramburs. Pentru a fi evitate nemultumirile ulterioare se recomanda verificarea piesei primite in prezenta curierului.
Daca se doreste ridicarea ei in cursul zilei de azi, stocul este permanent disponibil, deci se poate veni la sediul din Bucuresti.

Dupa comandarea pieselor noi poti programa schimbul lor la unul din mecanicii nostri. El se va prezenta in scurt timp la punctul indicat de tine pentru a efectua un montaj de calitate care sa asigure functionarea optima a componentelor achizitionate. Plus ca au pregatirea necesara ca sa iti aduca utilajul la randament maxim si daca sunt probleme tehnice grave aparute la el. Pot efectua reparatii curente sau capitate, alezari profesionale, suduri speciale si tot ce ai nevoie. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare prezentata in imagini are codul:  S92RJE48-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura