Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Takeuchi TB007

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Takeuchi TB007
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Takeuchi TB007 este o productie europeana conceputa pentru a raspunde obiectivelor clientilor privind productivitatea si costurile. Ea inlocuieste modelul original prin aceleasi caracteristici esentiale, dar la un pret mai mic.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came, dar si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei se afla pe stoc in permanenta. O poti achizitiona personal azi sau sa o ridici maine de la curierul care livreaza in localitatea ta.

Este recomandat sa schimbi si filtrul de combustibil alaturi de pompa deoarece impreuna iti asigura o stabilitate mai mare si o durata mai lunga de viata. Pentru o oferta avantajoasa ia legatura cu consilierii nostri.

Pe ei te incurajam sa ii contactezi si pentru a afla detalii suplimentare despre pompa sau pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau. Te ajuta la fiecare componenta noua pe care o ridici de la noi ca sa fii mereu multumit cand apelezi la stocul nostru. Consultanta tehnica de specialitate este gratuita!

Beneficiezi de garantie pe o perioada de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Coletul iti este livrat la domiciliu prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Mentioneaza in cerere de verificarea piesei inainte de achitarea rambursului pentru a te asigura de starea ei cu prioritate.

Nu uita ca noi iti putem oferi servicii de calitate si pentru problemele tehnice ale utilajului. Fie ca doresti ca montajul sa ti-l efectueze unul din mecanicii nostri sau ai nevoie de interventie pentru reconditionarea completa a motorului, demersurile au loc la punctul tau de activitate, in cel mai scurt timp de la solicitare. Contacteaza-ne si iti oferim mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmatorul cod: 4GJSEBYD-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura