Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E20SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E20SR
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru iti poate oferi o solutie avantajoasa ca pret si calitate pentru orice pompa trebuie inlocuita la utilajul tau. Acum iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E20SR - un model ce poate fi utilizat cu mare incredere.

Iti recomandam acest model alternativ de cea mai buna calitate, care a fost conceput in Europa de un producator de renume. Vei achizitiona o pompa de calitate, la un pret excelent, pentru a-ti asigura performanta.
Pompa de alimentare Fiat Kobelco E20SR vine la pachet si cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie, pentru a sustine o exploatare de durata si in conditii optime.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, o poti comanda azi si ajunge maine in orice localitate ai nevoie.
Recomandarea specialistilor este de a achizitiona impreuna cu ea si filtrul de combustibil, pentru a le schimba impreuna - vei avea astfel o garantie extinsa si o perioada mult mai lunga de viata.

Daca mai ai intrebari sau nu esti sigur de compatibilitatea ei cu modelul utilajului tau, consilierii nostri iti stau la dispozitie. Ei iti fac identificarile in functie de datele acordare si iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru a alege piesele corespunzatoare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru a intra in legatura cu ei!

Garantia cu care vine pompa de alimentare este valabila 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pentru livrarea ei la domiciliu apelam la serviciile de curierat rapid, care ajung la tine a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si poti deschide coletul in prezenta curierului, ca sa verifici starea piesei primite. Totodata, ai posibilitatea de a ridica pompa direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti, fiindca stocul nostru este aprovizionat constant.

Pompa poate fi montata, la cerere, de catre mecanicii cu care colaboram. Programezi interventia lor la punctul tau de lucru si acestia se prezinta in cel mai scurt timp pentru a schimba modelul vechi.
De asemenea, sunt la dispozitia ta si pentru a imbunatati starea utilajului atunci cand aceasta a fost afectata de uzarea unor piese esentiale, putand chiar sa le reconditioneze complet. Daca ai nevoie de mai multe detalii sau de o programare, ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pentru aceasta piesa: YXZ142OL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura