Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E25SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E25SR
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E25SR este o piesa esentiala pe care o gasesti in stocul nostru, la un pret excelent. O poti comanda azi si iti ajunge maine in localitatea dorita, impreuna cu factura, garantia si garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E25SR este o productie europeana pe care ne bazam atunci cand modelul original trebuie inlocuit, fiindca a dovedit rezultate foarte bune. Eficienta, siguranta, fiabilitatea si rezistenta la uzura sunt doar cateva din caracteristicile ei.

Pompa de alimentare mecanica cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este alegerea ideala pentru utilajul tau. Daca schimbi si filtrul de combustibil odata cu ea, obtii o garantie extinsa si te bucuri de exploatarea ei pe termen lung.

Personalul nostru este gata sa te ajute sa gasesti cea mai potrivita pompa pentru utilajul tau. De aceea, ei verifica compatibilitatea ei cu utilajul tau in functie de datele oferite despre utilaj, iar la final iti acorda cel mai bun pret pentru varianta potrivita.

Suna oricand ai nevoie de o piesa noua, deoarece consultanta tehnica este gratuita si poti avea piesa perfecta in cel mai scurt timp.

Certificatul care atesta calitatea productiei are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Putem livra coletul in orice localitate din tara, in cel mai scurt timp posibil. Transportul este efectuat prin curier rapid si modalitatea de plata este ramburs. Starea piesei se poate verifica in prezenta curierului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti, daca este o optiune mai buna pentru tine.

Montajul de calitate al pieselor comandate este esential pentru a avea performante in lucru si o durata lunga de exploatare. Din acest motiv, colaboram cu mecanici din intreaga tara, pe care ii putem trimite la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp posibil. Ei sunt bine pregatiti pentru a raspunde oricaror provocari, de aceea poti solicita interventia lor chiar si atunci cand apar defectiuni grave la utilaj.
Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Codul pompei: ZQR617I5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura