Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E9SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco E9SR
Out Of stock
Descriere
Daca achizitionezi aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator Fiat Kobelco E9SR din stocul nostru, beneficiezi de un pret excelent si de o calitate superioara. Productia este una fabricata in Europa si satisface exigentele clientilor in inlocuirea originalei.

Garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie este oferita alaturi de aceasta pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei.

Pompa de alimentare Fiat Kobelco E9SR este ideala pentru exploatarea pe termen lung, insa se recomanda si inlocuirea filtrului de combustibil tot acum, in scopul prelungirii acestei perioade. De asemenea, te ajuta sa beneficiezi de o garantie extinsa.

Ca sa te convingi singur de eficienta acestei productii, comanda acum sunand la unul din numerele de telefon afisate! Consilierii nostri sunt la celalalt capat pentru mai multe detalii tehnice, dar si pentru a verifica compatibilitatea modelului cu tipul utilajului tau. Consultanta de specialitate pe care ti-o acorda este gratuita.

Calitatea produsului este atestata si de certificatul de garantie cu valabilitate 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Achizitionarea pompei o poti efectua azi de la sediul nostru din Bucuresti sau o poti ridica maine de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz, pachetul se poate deschide in prezenta lui, pentru a verifica calitatea promisa si se achita rambursul la sfarsit.

Programeaza si montajul la acelasi apel fiindca dispunem de o echipa de mecanici pe care o putem trimite la punctul tau de lucru. Ei efectueaza un montaj de calitate al pieselor comandate, dar se pot realiza si reparatii curente sau capitale la motorul utilajului. Contacteaza-ne acum si iti oferim toate detaliile si afli beneficiile acestui serviciu!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa are urmatorul cod: 96QT0N1L-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura