Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
N10D9JBE-O
Out Of stock
Descriere
Recomandam cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 434E deoarece este un produs foarte calitativ, fiind creat dupa cele mai inalte standarde. A fost fabricat in Europa, din materiale rezistente, ce asigura durata de exploatabilitate indelungata a piesei.

Cum comanzi? Foarte simplu. Prin telefon, e-mail sau pe site-ul nostru.
Noi iti stam la dispozitie telefonic si pentru mai multe detalii, deci te incurajam sa ne contactezi acum, deoarece oferim consultanta gratuita. Vom fi incantati sa te ajutam sa faci alegerea cea mai corecta si sa te lamurim in privinta aspectelor tehnice care te intereseaza.

Piesa are o perioada de garantie de 6 luni de la momentul achizitiei, iar prin acest lucru certificam faptul ca o vei putea schimba fara a replati pretul acesteia, in cazul in care apar situatii neprevazute.

Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Daca optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa verifici piesa in prezenta curierului, pentru a te asigura ca aceasta este in perfecta stare in urma transportului. Daca iti este mai convenabil, poti veni si la sediul nostru din Bucuresti sa ridici coletul. Noi te asteptam!

In privinta montajului n-ar trebui sa-ti faci griji in cazul in care nu ai la cine sa apelezi, deoarece noi putem trimite unul dintre numerosii mecanici profesionisti cu care colaboram, direct la punctul de activitate al utilajului tau. Consideram ca, pe langa calitatea piesei, manopera este de asemenea importanta. Poti solicita mecanicului diverse interventii, de la verificarea periodica a starii pieselor utilajului tau, la chiar reconditionari complete acolo unde este cazul.
Suna-ne ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Diametru tija = 60 mm
•Diametru bucsa tija = 50 mm
•Diametru bucsa camasa = 50 mm
•Lungime total = 126,5 cm
•Lungime camasa = 114 cm

Codul pentru acest produs: N10D9JBE-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura