Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru hidraulic JCB 576/60128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 576/60128
Cod produs
CL9UFJKQ-O
Out Of stock
Descriere
Alege dintre cele mai bune piese pentru a beneficia de exploatarea cat mai optima si indelungata a utilajului tau, comandand acum cilindru hidraulic JCB 576/60128. La noi gasesti numai produse calitative, la un pret atractiv. Acest produs face parte din gama noastra de produse alternative, fabricate dupa modelul originalului, in Europa, deci calitatea materialelor din care este creat nu poate fi pusa la indoiala.

Rolul lui este de a asigura ridicarea si coborarea bratelor din fata utilajului. Se livreaza impreuna cu bucsele din cele doua capete: o bucsa in capatul cu tija si 2 bucse in capatul cu camasa cilindrului.

Recomandam sa schimbi filtrul uleiului hidraulic odata ce inlocuiesti cilindrul de actionare a bratului, pentru a fi sigur ca montajul s-a facut in conditii optime si ca in instalatia hidraulica nu exista span.

Comanda acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site!

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne si iti vom oferi suportul tehnic de care ai nevoie, gratuit, deoarece ne dorim sa faci alegerea potrivita, fara dificultate. Colegii nostri de la departamentul tehnic vor fi dispusi sa te indrume si sa iti ofere orice informatie de care ai nevoie. De exemplu, ei pot verifica compatibilitatea piesei care te intereseaza cu utilajul tau si te pot indruma exact spre ceea ce ai nevoie. Intreaba-ne orice si iti stam la dispozitie!

Coletul iti poate fi adus acasa, daca optezi pentru livrare prin curierat rapid, avand posibilitatea de a verifica starea piesei inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in perfecta ordine. Daca doresti, te poti prezenta si la sediul nostru din Bucuresti, pentru a ridica personal coletul. Alegerea iti apartine in totalitate.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul si in legatura cu montajul, deoarece colaboram cu mecanici specialisti din intreaga tara, ce iti vor efectua manopera in modul cel mai corect si profesionist posibil. Putem trimite unul dintre acesti mecanici exact la punctul tau de activitate, iar tu ii poti solicita numeroase tipuri de interventii, de la montaj la intretinere si revizii periodice, pana la reconditionari complete, in functie de nevoile tale.

Suna acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice:

•Diametru bucsa tija de 44 mm
•Diametru camasa de 50,8 mm
•Diametru tija de 50 mm
•Lungime totala de 1110 mm
•Lungime camasa de 970 mm

Codul pentru acest produs: CL9UFJKQ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura