Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru hidraulic pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
28YDA7UJ-O
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o piesa calitativa pentru exploatarea cat mai indelungata si eficienta a utilajului tau? Comanda cu incredere de la noi cilindru hidraulic pentru buldoexcavator JCB 3CX si poate fi al tau chiar maine, datorita stocului nostru aprovizionat.

Faptul ca a fost fabricat in Europa il face sa fie de calitate, materialele din care este fabricat fiind din cele mai rezistente in conditii dificile de lucru.

Rolul cilindrului este de a asigura ridicarea si coborarea bratelor din fata utilajului. Se livreaza impreuna cu bucsele din cele doua capete: o bucsa in capatul cu tija si 2 bucse in capatul cu camasa cilindrului.

Recomandam schimbarea sau macar filtrarea uleiului hidraulic odata cu inlocuirea cilindrului de actionare a bratului pentru a fi siguri ca montajul s-a facut in conditii optime, si in instalatia hidraulica nu exista span.

Comanzi prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site.
Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne acum si iti vom oferi suportul tehnic de care ai nevoie, gratuit, deoarece ne dorim sa faci alegerea potrivita fara dificultate. Colegii nostri de la departamentul tehnic vor fi dispusi sa te indrume si sa iti ofere orice informatie de care ai nevoie. De exemplu, ei pot verifica compatibilitatea piesei care te intereseaza cu utilajul tau si te pot indruma exact spre ceea ce ai nevoie. Intreaba-ne orice si iti stam la dispozitie!

Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Daca optezi pentru aceasta varianta, iti recomandam sa verifici piesa in prezenta curierului, inainte ca acesta sa incaseze plata, pentru a evita riscul unor nemultumiri ulterioare. Poti sa te prezinti si la sediul nostru din Bucuresti, daca doresti sa ridici personal coletul. Te asteptam!

Pentru montaj, te incurajam sa apelezi tot la noi, deoarece oferim servicii excelente si din acest punct de vedere. Nu trebuie sa te mai ingrijorezi ca nu ai la cine sa apelezi la nevoie sau ca manopera a lasat de dorit. Noi avem colaborari cu specialisti din intreaga tara, ce pot veni chiar la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp, si pot efectua orice tip de interventie ai nevoie la utilaj. Ii poti solicita mecanicului reparatii la diverse componente ale utilajului, poate face revizii periodice sau chiar efectua reconditionari complete, in functie de ce ai nevoie.
Suna-ne ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:

•Diametru bucsa tija de 44 mm
•Diametru camasa de 50,8 mm
•Diametru tija de 50 mm
•Lungime totala de 1110 mm
•Lungime camasa de 970 mm

Codul pentru acest produs: 28YDA7UJ-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura