Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
6N9PEB1S-O
Out Of stock
Descriere
Recomandam acest cilindru hidraulic pentru buldoexcavator Caterpillar 428E pentru a te bucura de o piesa noua, fabricata in Europa, la un pret foarte atractiv! Este un cilindru cu actionare asupra cupei de excavare, a fost testat in fabrica, inainte de expediere si se livreaza impreuna cu bucsele din cele doua capete.

Comanda acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site, si piesa va fi a ta in cel mai scurt timp posibil!

Pentru mai multe detalii, contacteaza-I pe colegii nostri de la departamentul tehnic, ce iti pot sta la dispozitie cu orice informatie e nevoie pentru ca tu sa faci cea mai buna achizitie posibila. Nu ezita sa ne suni, deoarece oferim suport tehnic gratuit!

Perioada de garantie a cilindrului este de 6 luni de zile, ceea ce inseamna ca in acest termen, il poti inlocui in cazul in care intampini situatii neprevazute, fara a replati pretul acestuia.

Livram in toata tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar daca optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa verifici starea piesei in prezenta curierului, inainte de a efectua plata, pentru a te asigura ca aceasta este in perfecta stare in urma transportului.

Montajul reprezinta, de asemenea, un aspect foarte important, pe langa calitatea piesei, iar daca nu ai la cine sa apelezi, solicita-ne cu incredere ajutorul! Dispunem de personal de specialitate in toata tara si putem trimite un mecanic profesionist direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil.
Suna ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Diametru tija = 60 mm
•Diametru bucsa tija = 50 mm
•Diametru bucsa camasa = 50 mm
•Lungime total = 126,5 cm
•Lungime camasa = 114 cm

Codul pentru acest produs: 6N9PEB1S-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura