Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor New Holland TVT190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OMJHC4BW-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa planetara are un rol determinant pentru asigurarea mobilitatii tractorului. Aceasta centreaza planetara in mers si protejeaza integritatea simeringului. Daca piesa originala s-a deteriorat, inlocuieste-o cat mai repede cu aceasta bucsa planetara New Holland TVT190 din oferta noastra. Este o componenta originala, recomandata de producator pentru aceasta situatie. Are o constructie extrem de robusta care va sustine o exploatare sigura si indelungata, indiferent de conditiile de lucru intalnite. Bucsa este pe stoc si are un pret promotional! Daca ai intrebari suplimentare despre montaj sau daca vrei sa faci o evaluare complexa a starii tehnice a utilajului, in vederea unei reparatii capitale, te rugam sa iei legatura cu personalul nostru calificat.

Incearca sa dai ce ai mai bun pentru afacerea ta! Asta inseamna sa te preocupi atat de membrii echipei, cat si de utilajele pe care le detii. Daca in ceea ce priveste oamenii poate fi mai greu, cu utilajele lucrurile stau destul de simplu. Investeste in piese de calitate superioare, tine-te de aceasta regula, si noi credem ca vei fi rasplatit pentru tenacitatea de care dai dovada. O piesa ce nu te va lasa la greu este aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara New Holland TVT190 - piesa ce face ca munca sa mearga ata!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

In cadrul departamentului unde intrebarile sunt la ordinea zilei, iar raspunsurile asisderea, nicio intrebare nu poate ramane fara raspuns! Si cum ar putea sa se intample una ca asta cand menirea noastra este sa iti oferim detaliile si recomandarile de care ai nevoie pentru a fi linistit si multumit?! Testeaza-ne abilitatile si bucura-te de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Daca ai cumparat aceasta bucsa planetara pentru tractor New Holland TVT190 atunci trebuie sa stii ca nu ajunge singura la tine. Piesa se livreaza impreuna cu un certificat de garantie valabil 6 luni.

Facem tot posibilul ca aceasta bucsa planetara New Holland TVT190 sa ajunga la tine cat mai curand. O trimitem prin curier rapid, iar in 24-48 de ore, ar trebui sa iti bata la usa. Daca vrei sa te intalnesti cu noi, te asteptam la depozitul nostru!

Montajul este o operatiune ce trebuie lasata doar pe mana profesionistilor. Acestia cunosc felul in care trebuie sa gestioneze noua piesa astfel incat sa ii ofere un start optim.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura