Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland LB115CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115CP
Out Of stock
Descriere
Alege acest Pivot pentru buldoexcavator New Holland LB115CP din oferta noastra, deoarece este un produs original Carraro, potrivit pentru o reparatie de durata. Pretul accesibil si calitatea inalta transforma acest pivot in piesa ideala pentru tine si utilajul tau.

Piesele originale pe care ti le punem la dispozitie sunt mai rezistente, deci vei scurta numarul reparatiilor si vei economisi bani.

Pentru a face o reparatie durabila, este foarte posibil sa trebuiasca sa schimbi si bucsa. Mai multe detalii despre piesele potrivite poti afla de la personalul nostru, care iti va oferi consultanta tehnica gratuita.

In colet, primesti si garantia producatorului pentru acest pivot, valabila timp de 1 an de zile.

Pivot New Holland LB115CP comandat va ajunge la tine oriunde te-ai afla in tara cu ajutorul curieratului rapid. Mai mult, poti plati piesa ramburs.
Ai nevoie de pivot chiar in ziua in care ai plasat comanda? In acest caz, te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, in orice zi lucratoare.

Montajul poate fi facut de specialisti ce vor veni personal sa se ocupe de reparatia buldoexcavatorului tau, chiar in locul in care se afla acesta. Pentru mai multe detalii, solicita acum serviciul nostru de atelier mobil!

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

-inaltime: 62mm

Codul produsului este: 486CIYM0-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura