Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Case CS95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS95
Cod produs
85ORJWM7-S
Out Of stock
Descriere
Coroana are un rol cheie in angrenajul reductor. Distribuie puterea de la pinioane la butucul rotii si asigura mobilitatea tractorului. Asa ca ai, cu siguranta, nevoie de o piesa rezistenta la uzura, fiabila si robusta. Suntem siguri ca avem in oferta noastra ceea ce cauti!

Daca piesa care echipeaza utilajul de nou s-a uzat - inlocuieste-o cat mai repede cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Case CS95 din imagini. Pentru ca este o componenta originala Carraro, foarte rezistenta la uzura. Piesa este pe stoc si dispune de un pret promotional.

Comanzi coroana butuc Case CS95 cu un simplu apel telefonic la numarul de pe site, sau prin completarea formularului.
Daca doresti mai multe informatii despre aceasta piesa ori daca doresti oferta completa a componentelor transmisiei finale, consilierii nostri specializati iti ofera cu placere tot ajutorul necesar. De fiecare data cand cumperi de la noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc Case CS95 este in garantie timp de 6 luni (de la achizitie). Cumpara cu incredere, merita!

Iti trimitem componenta in orice zona a tarii - prin curier rapid. Platesti marfa atunci cand o primesti si ai optiunea sa deschizi coletul, pentru a o verifica inainte de a achita rambursul. Daca doresti sa ridici coroana de butuc direct de la noi, te asteptam pe la noi, chiar langa Bucuresti!

Cauti un service de specialitate, pentru montajul rapid si sigur al noii piese?
Lucram cu unii dintre cei mai buni mecanici din tara, pregatiti sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze eficient orice defectiune a tractorului. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o interventie chiar acum!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 85ORJWM7-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura