Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CS95 PRO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS95 PRO
Out Of stock
Descriere
Profita de pretul avantajos al acestui pivot superior Case CS95 PRO pe care il avem prezent in stoc. El este original iar punctele sale forte sunt eficienta, rezistenta indelungata si functionarea optima in orice conditii.

Daca este necesar sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu, asa cum este si recomandat, iti ofertam la un pret special kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Certificatul de garantie care vine la pachet cu pivotul este valabil 1 an de zile.

Te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru ridicarea personala a pachetului. Daca doresti livrarea lui in alta localitate il vom expedia pentru a doua zi lucratoare. Mentioneaza in solicitare ca doresti sa platesti rambursul la final pentru a verifica piesa in prezenta curierului.

Alaturi de personalul nostru tehnic poti verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau. La acelasi apel vei putea programa montajul pivotului cat si alte reparatii necesare
echipamentului. Echipa noastra de mecanici se prezinta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Pentru detalii suplimentare suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa: FPWQVDO2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura