Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100
Cod produs
CQ25DESG-M
Out Of stock
Descriere
O asemenea coroana de butuc pentru tractor Case CS100 este o piesa originala, disponibila imediat pentru livrare, la un pret foarte avantajos.
Coroana din butuc are un rol esential in asigurarea mobilitatii si a bunei functionari a utilajului. De asemenea, o corecta indeplinire a functiei coroanei previne aparitia unor defectiuni ce ar putea afecta, cu timpul, mai multe componente ale tractorului.

Livram componenta in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda ai doua optiuni:
- apel telefonic
- completarea formularului de pe site

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu tractorul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Case CS100 si vei fi pe deplin multumit!
Atunci cand situatia cere inlocuirea pieselor defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegi doar componente de origine controlata, pentru a evita defectiuni dese care sa implice mai multe elemente ale angrenajului.

Suna-ne acum pentru o oferta cat mai buna! Daca doresti sa achizitionezi si alte componente ale transmisiei finale, apeleaza cu incredere la unul dintre tehnicienii nostri.
Prioritatea noastra este solutionarea cat mai rapida si sigura a tuturor problemelor care tin de utilajul din dotare.
Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi!
Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra!

Piesa vine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni de zile, de la data cumpararii.
Livram aceasta coroana butuc Case CS100 noua in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita.
Daca preferi, pentru a ridica produsul (comandat in prealabil) direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi in orice zi lucratoare, chiar langa Bucuresti.

Daca doresti asistenta la montarea coroanei de butuc, dispunem de un atelier mobil care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot determina starea in care se afla tractorul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa fie functional cat mai repede. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarzieri suplimentare. Pentru mai multe detalii, te rugam sa te adresezi departamentului nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii spate, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura: 60 dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: CQ25DESG-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura