Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Case C80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case C80
Cod produs
07U1JCO2-S
Out Of stock
Descriere
Coroana din butuc indeplineste o functie cheie pentru asigurarea mobilitatii tractorului, livrand cuplul de la pinioanele reductorului - la butucul rotii.
Daca doresti sa exploatezi utilajul o lunga perioada de timp, in conditii de lucru intensiv, alege sa echipezi reductorul cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Case C80 din oferta noastra! Este o componenta originala Carraro (producatorul care doteaza utilajul de nou).

Avand in vedere calitatea sa, rezistenta la uzura si fiabilitatea dovedita, am ales sa avem aceasta coroana din butuc (punte fata) pe stoc, sa fie la indemana atunci cand este nevoie de ea.
Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Case C80 din imagini!
Durata indelungata de exploatare pe care o poate asigura si pretul foarte bun o transforma intr-o alegere foarte avantajoasa pe termen lung. Daca ai intrebari referitoare la compatibilitatea coroanei cu tractorul tau sau daca vrei sa cumperi mai multe piese de schimb, personalul nostru calificat iti ofera cu placere toate informatiile utile.
La fiecare noua comanda primesti consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc Case C80 merita atentia ta, intrucat va ramane in garantie timp de 6 luni, incepand de la achizitie, pentru eventuale defecte de fabricatie.
Trimitem aceasta coroana butuc Case C80 in orice localitate a tarii, prin curierat rapid. Platesti la livrare si ai posibilitatea sa deschizi coletul pentru a verifica marfa primita, inainte de a achita.
Daca te avantajeaza sa ridici piesele direct de la noi, te asteptam la sediul firmei de langa Bucuresti!

Esti in cautarea solutiei ideale pentru montajul specializat ai pieselor recent comandate?
Venim acolo unde este tractorul tau si il readucem rapid in perfecta stare de functionare. Avem echipe specializate de tehnicieni in toate zonele importante ale Romaniei, pregatite sa intervina direct asupra tractorului tau, pentru ca activitatea ta sa isi reia fluxul normal in cele mai bune conditii. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 07U1JCO2-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura