Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Case 4230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 4230
Cod produs
74CU6OIQ-S
Out Of stock
Descriere
Piesele originale Carraro sunt foarte apreciate nu doar pe piata noastra de gen, dar si pe piata internationala, datorita rezistentei foarte mari la uzura de care dispun.
Pentru o exploatare indelungata si lipsita de probleme, alege sa echipezi si tu reductorul cu aceasta coroana din butuc pentru tractor Case 4230 din oferta noastra!

Ai cu siguranta nevoie de o piesa rezistenta la uzura, intrucat coroana este componenta care preia forta de la pinioane si o livreaza butucului rotii, asigurand mobilitatea utilajului. De aceea iti propunem o piesa originala Carraro, destinata unui regim intensiv de lucru.
Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc Case 4230 - avem piesa pe stoc, la un pret promotional!
Daca ai intrebari suplimentare despre coroana de butuc sau daca esti interesat de mai multe produse, pentru o reparatie complexa a utilajului, suna-ne la unul din numerele de telefon afisate si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri specializati! Iti punem cu placere la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie si iti oferim la fiecare achizitie consultanta tehnica gratuita.

Aceasta coroana butuc Case 4230 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Il vei primi, negresit, la primirea coletului si fii sigur ca il poti folosi cand trebuie sa rezolvi o neplacere! Vom gasi impreuna o solutie in favoarea ta.

Trimitem coroana de butuc in toata tara, prin curier rapid. Plata se va face in momentul in care primesti marfa si poti deschide coletul in prealabil.
Daca doresti sa ridici bunurile pe care le-ai comandat din apropiere de Bucuresti, te asteptam la depozitul nostru!

Cauti cea mai buna varianta pentru montajul rapid si sigur al coroanei?
Una dintre echipele noastre de mecanici specializati, aflata pe teren in apropiere de tine, poate interveni direct asupra tractorului tau pentru a monta/ remedia orice componenta a utilajului.
Pentru mai multe detalii despre acest serviciu disponibil in toata Romania, te rugam sa te adresezi departamentului nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 74CU6OIQ-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura