Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case 4230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case 4230
Out Of stock
Descriere
Pentru acest pivot superior cu montaj pe tractor Case 4230 ti-am pregatit cel mai bun pret.
Calitatea pe care o prezinta acesta se ridica la asteptarile unei piese originale Carraro si este recomandat atunci cand pivotul cel vechi trebuie inlocuit.

Avantajele oferite de aceasta sunt multiple, iar comandarea se poate face separat sau alaturi de alte piese ce fac parte din kitul complet.

Kitul este compus din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.  Toate acestea sunt fabricate din materiale de calitate si pentru achizitionare iti oferim un pret special.

Calitatea piesei este atestata de certificatul de garantie valabil 1 an, oferit de producator.

Achizitioneaza acum pivotul superior pentru tractor Case 4230 iar serviciile de curierat il vor aduce in localitatea dorita a doua zi de la plasarea comenzii. Curierul asteapta sa verifici coletul pentru a fi multumit de piesa primita inainte de a plati rambursul.

Pentru mai multe informatii despre acest produs suna acum unul din angajatii nostri. Acesta iti va sta la dispozitie pentru orice intrebare iar daca utilajul tau prezinta probleme tehnice le poti lasa in seama noastra deoarece dispunem de o echipa de service bine pregatita.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsui este: 8HR6VXND-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura