Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 4292

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4292
Cod produs
41YLZM2S-C-RE
Out Of stock
Descriere
Carraro este cea mai cautata gama in materie de piese pentru punte si transmisie, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil pentru a avea la indemana cele mai uzuale componente. Un asemenea cap planetara tractor Massey Ferguson 4292 este o piesa originala din aceasta marca si o recomandam cu incredere.

Daca vrei sa beneficiezi de ea, comanda acum la unul din numerele afisate, prin e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site. Te vei bucura de eficienta maxima, siguranta sporita si rezistenta ridicata la fiecare solicitare.

Cap planetara tractor Massey Ferguson 4292 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes!

Ce iti mai recomandam in afara de inlocuirea acestei piese este verificarea integritatii crucii de planetara (mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate). Daca si dantura planetarei este deteriorata, verifica atent integritatea pinioanelor. Inlocuieste si bucsa cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Pentru a face alegerea potrivita, consulta-te cu unul din specialistii nostri! Ei iti stau la dispozitie pentru orice informatii ai nevoie si iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua.

Alaturi de acest cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 4292 se ofera un certificat de garantie valabil 6 luni, din momentul achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Iti livram acest cap planetara tractor Massey Ferguson 4292 in localitatea dorita de indata ce ne lasi adresa domiciliului tau. Durata transportului este de o zi lucratoare iar curierul incaseaza rambursul dupa acordarea coletului. Recomandarea noastra este ca piesa sa fie verificata in prezenta lui pentru a sesiza la timp orice neplacere cauzata de transport. De asemenea, iti punem la dispozitie stocul nostru permanent disponibil de la punctul de lucru din apropierea Bucurestiului.

Montajul este un pas important pentru functionarea optima a piesei, iar acum il poti programa la unul din mecanicii nostri colaboratori. Astfel, beneficiezi de un montaj de calitate efectuat direct la punctul de lucru al echipamentului. Mai mult, programezi la ei interventia necesara si indiferent de complexitatea lucrarilor ai parte de calitate si durata indelungata de exploatare. Afla mai multe detalii sunand la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura