Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Bomag 05726191

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag 05726191
Cod produs
A59S6T2Y-C
Out Of stock
Descriere
Fie ca doresti componente originale sau vrei sa te bucuri de pretul redus al alternativelor, suna si iti livram rapid piesa dorita! Avem pe stoc mii de produse disponibile, printre care si acest electromotor Bomag 05726191 pe care il cautai. Comanda acum si ajunge maine in localitatea ta!

Modelul este echivalent si se fabrica in Polonia sub atentia unui producator ce pune accent pe eficienta maxima in lucru. De aceea, reprezinta cea mai avantajoasa varianta de inlocuirea a originalului prin care poti obtine rezultate la fel de satisfacatoare. Pe deasupra, pretul este mult mai bun si poate fi exploatata pe o perioada indelungata.

Afla mai multe detalii sau comanda sunand la unul din numerele de telefon afisate! La fiecare piesa noua achizitionata primesti consultanta tehnica gratuita din partea consilierilor nostri pentru a asigura echipamentul cu cele mai avantajoase componente.

Certificatul de garantie oferit alaturi de electromotor este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Indiferent de localitatea in care se afla utilajul putem trimite pachetul rapid prin intermediul serviciilor de curierat. Plata in acest caz se achita curierului, iar pentru evitarea oricarei nemultumiri cu privire la starea piesei sugeram ca verificarea sa fie efectuata in prezenta lui.

Poti opta si pentru ridicarea personala de la punctul nostru de lucru din Bucuresti deoarece stocul este permanent disponibil.

Electromotorul este recomandat sa fie montat de catre un specialist pentru a-i asigura functionarea optima pe o perioada extinsa. De aceea, colaboram cu mecanici profesionisti din intreaga tara pentru a putea interveni rapid indiferent de locatia echipamentului. In plus, poti programa la acestia orice reparatie necesara si te vei bucura de un utilaj sigur si eficient. Ia legatura cu consilierii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul piesei: A59S6T2Y-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura