Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW197

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
03I5HDUZ-RA
Out Of stock
Descriere
Un contact pornire cu cheie Bomag BW197 este compatibil cu Bomag BW197 DH si te va surprinde cu calitatile sale. Este un articol rezistent si sigur, fabricat din cele mai bune materii prime, doar acelea alese pentru sporirea durabilitatii. Executat in uzine performante si moderne, acest contact de pornire dedicat compactorului tau se afla pe rafturile depozitului nostru!

Exista anumite lucruri pe care le poti face pentru a preveni defectiunea unui contact: sa ai grija pe timpul manevrei, sa nu bruschezi cheia in interiorul contactului, dar, mai ales, sa il achizitionezi pe acela de calitate care iti promite durabilitate! Iti recomandam sa nu abuzezi de echipamentul tau. Stim ca iti doresti exploatarea maxima a compactorului pe care il administrezi, dar acesta are nevoie si de piese de schimb de calitate si compatibile si de mentenanta facuta la timpul ei!

Un contact pornire cu cheie Bomag BW197 este o piesa extra rezistenta!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Servicii de top, mereu accesibile!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW197 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs conteaza pentru tine!

Acest contact pornire Bomag BW197 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!

Un montaj realizat la standarde de top iti va prelungi durata de functionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice

• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura