Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
XDMBWC71-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de contact pornire cu cheie Bomag BW90 este produsul pe care noi il recomandam, avand certitudinea ca vehiculul tau va raspunde rapid comenzii tale de pornire! Mai mult, compatibilitatea perfecta cu Bomag BW90 AC, cu Bomag BW90 AD si cu Bomag BW90 SC, il recomanda! Iata ca acest articol este o componenta completa, ce contribuie activ la buna functionare a utilajului tau si pe care noi o recomandam cu caldura.

Produsul este executat la cele mai inalte standarde ale calitatii, in fabrici moderne. Te sfatuim sa previi orice pagube posibile ce pot aparea in cazul in care utilajul tau nu se bucura de o mentenanta facuta la timp! Chiar daca vorbim despre o piesa care nu beneficiaza de prea multa atentie, trebuie sa stii ca un contact de pornire defect poate cauza mari probleme si batai de cap!

Un contact pornire cu cheie Bomag BW90 este un produs din fruntea clasamentului!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Un contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW90 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!

Acest contact pornire Bomag BW90 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice
• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura