Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW27

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
KBEM8F9X-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de contact pornire cu cheie Bomag BW27 este compatibil cu Bomag BW27 RH si este recomandarea noastra pentru tine! Fabricat in uzine respectate la nivel mondial, acest contact de pornire se monteaza relativ simplu, fiind special dedicat compactorului tau. Piesa este realizata din materii prime extrem de rezistente.

Semnele comune ale unui contact defect pe care le poti observa pot fi: lipsa pornirii motorului, motorul porneste intermitent si nu la fiecare actionare a cheii, sau cheia intampina oprelisti la manevrare, sau chiar se blocheaza.

Daca ai nevoie de un contact pentru pornire calitativ si de incredere, acesta este articolul potrivit pentru tine! Iti recomandam sa nu pierzi timp pretios si sa apelezi chiar acum unul dintre consultantii nostri. Vei primi informatii valoroase si de incredere!

Un contact pornire cu cheie Bomag BW27 este un produs durabil!
O astfel de componenta este scanteia ce da viata intregului angrenaj. Este, daca vrei, un comutator din sistemul de control al unui vehicul care activeaza principalele sisteme electrice ale acestuia, inclusiv „accesoriile” electrice.

Suport tehnic gratuit? La noi, da!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Un contact pornire cu cheie pentru compactor Bomag BW27 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!

Acest contact pornire Bomag BW27 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice
• 10 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura