Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor pentru cilindru compactor Bomag BW 6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW 6
Cod produs
XWNKCF0D-C
Out Of stock
Descriere
Te intereseaza acest electromotor Bomag BW 6 ? Ai posibilitatea sa il ridici de la noi sau sa soliciti livrarea lui la domiciliu pentru a doua zi lucratoare. Pretul este in avantajul tau!

Fabricarea lui are loc in Polonia, de aceea este caracterizat prin calitate, eficienta si durabilitate. Rezistenta lui o poti observa chiar si conditii dificile, avand stabilitate marita pe termen lung.

Modelul alternativ este permanent disponibil, iar comanda o poti plasa sunand la unul din numerele afisate sau completand cerere de oferta propusa pe site.
Cere mai multe detalii consilierilor nostri tehnici daca nu esti convins ca este alegerea ideala, iar ei vor veni in ajutor cu toate informatiile legate de pompa, oferta sau compatibilitate. Acest lucru se repeta la fiecare piesa noua dorita deoarece consultanta tehnica este gratuita.

Garantia care certifica faptul ca nu platesti suplimentare in cazul unei situatii neprevazute este valabila 12 luni de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pentru primirea pachetului maine, plaseaza comanda azi! Serviciile de curierat se ocupa de livrare si incaseaza rambursul la receptie. Sugestia noastra este sa ii soliciti curierului asistarea in cazul verificarii produsului pentru sesizarea la timp a starii acesteia dupa transport.
Daca doresti sa te ocupi personal de ridicarea pachetului, esti asteptat la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Dupa comandarea pieselor dorite poti programa montajul lor la service-ul nostru mobil. Prin intermediul acestuia beneficiezi de servicii de calitate, direct la punctul tau de lucru. Interventiile sunt valabile pentru montaj, revizii periodice sau reconditionari complete, deci nu ezita sa ne contactezi pentru detalii suplimentare sau programari!

Specificatii tehnice:

•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul produsului este: XWNKCF0D-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura