Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K RH6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K RH6
Out Of stock
Descriere
Daca o pompa este ceea ce cautai, ai nimerit unde trebuie! Pe stocul nostru sunt disponibile pompe de inalta calitate, fie mecanice sau electrice, toate la un pret avantajos tie. Cere o oferta pentru pompa de alimentare O&K RH6 de care ai nevoie si convinge-te!

Aceasta se fabrica in Europa la standarde inalte de calitate, producatorul avand atentia intreptata catre rezultatele oferite. Astfel ca prin echivalenta sa cu modelul original se diferentiaza doar la nivel de pret, fiind in avantajul acesteia, iar in rest acopera necesarul de putere, eficienta si rezistenta fara nicio problema.

Pentru a primi mai multe detalii despre pompa din imagine sau oricare alt produs disponibil pe stoc, ia legatura cu consilierii nostri. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua, ca tu sa alegi mereu ce este mai potrivit si avantajos modelului tau.

Certificatul de garantie primit alaturi de aceasta pompa de alimentare O&K RH6 este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Livrarile sunt disponibile pentru orice localitate din tara si dureaza o zi lucratoare prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se achita in sistem ramburs, iar dupa acordarea acesteia sugeram verificarea pachetului in prezenta curierului pentru sesizarea la timp a starii de primire.

Daca este mai avantajos pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Montajul il poti programa tot la noi deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara. Interventia lor are loc la punctul tau de lucru si consta in efectuarea unui montaj de calitate pentru functionarea optima a oricarei piese comandate. Pe deasupra, poti beneficia de serviciile oferite chiar si pentru cele mai majore probleme tehnice deoarece garanteaza promptitudine si reparatii de durata. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Pompa de alimentare prezentata in imagini se poate monta pe modele: RH6-C, RH6-20 si RH6-22.

Cod produs: QY9OCUBI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura