Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor AS S0079

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AS S0079
Cod produs
6PVCWDOF-C
Out Of stock
Descriere
Stocul nostru este aprovizionat constant cu cele mai bune piese ca tu sa ai o solutie rapida si avantajoasa la oice problema. Astfel ca, atunci cand ai nevoie de acest electromotor AS S0079 iti putem onora comanda in timp util.

Piesa este fabricata in Polonia si are ca functie principala inlocuirea originalei prin aceleasi caracteristici esentiale. Eficienta, fiabilitatea, rezistenta si stabilitate sunt doar cateva dintre acestea, in timp ce diferenta intre aceste modele se face simtita la pretul de achizitie, alternativa fiind mult mai accesibila.

Daca vrei sa comanzi sau ai intrebari cu privire la piesa si oferta, suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare si iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de electromotor AS S0079 este valabil 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Livrarea pachetului este realizata prin curier rapid iar plata se achita in sistem ramburs. Acest sistem este avantajos pentru tine daca mentionezi in cerere de verificarea coletului inainte, astfel incat plata sa o efectuezi dupa ce te asiguri de starea piesei. De asemenea, datorita stocului permanent disponibil ai oportunitatea de a ridica pachetul personal din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti.

Montajul este recomandat sa fie realizat de catre un profesioist pentru a asigura buna functionare a piesei, de aceea colaboram cu mecanici din intreaga tara. In acest fel ai la cine sa apelezi atunci cand comanzi piese noi sau cand apar defectiuni tehnice la utilaj. Interventia are loc la punctul de lucru al echipamentului, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Tensiune 24V
•Putere 4kW
•Prindere in 3 suruburi
•Bendix cu 9 dinti
•Rotire in sensul acelor de ceas

Codul pentru acest produs: 6PVCWDOF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura