Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6732-72-1340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6732-72-1340 6732721340
Cod produs
L4NV92OW-C-IA
Out Of stock
Descriere
Este necesara o pompa de calitate pentru a intretine corect motorul si performantele acestuia din timpului lucrului. De aceea, punem la vanzare pompa de alimentare Komatsu 6732-72-1340 si iti oferim gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Piesa este de provenienta europeana si este atent conceputa pentru a oferi rezultate satisfacatoare. Materialele folosite indeplinesc cerintele de calitate si rezistenta indelungata, iar functionarea optima se face remarcata chiar si in conditii dificile.

Principala noastra grija este ca tu sa nu ai griji! Apeleaza la serviciile noastre personalizate de mentenanta. Iti vom ingriji utilajele ca pe “copiii” nostri, ca sa zicem asa! Pasiunea noastra pentru utilaje grele ne-a facut sa ne gandim la toate aspectele ce tin de aceasta categorie de vehicule. Importam cele mai bune piese si consumabile de calitate. Iar serviciile create sunt special organizate ca sa acopere toate ariile de interes ale unui client!

Pompa de alimentare Komatsu 6732-72-1340 - suporta conditiile de lucru dificile!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Avem incredere in produsele oferite, insa primesti pentru pompa de alimentare Komatsu 6732-72-1340 achizitionata si garantie pe o perioada de un an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Pentru livrari apelam la serviciile de curierat rapid si oferim posibilitatea platii in sistem ramburs. Astfel, daca mentionezi de verificarea pachetului in prezenta curierului, nu vei plati inainte de a te asigura ca pompa de alimentare Komatsu 6732-72-1340 se afla in stare perfecta. Poti ridica produsul si de la sediul nostru.

Ca sa actioneze la capacitate maxima pe tot parcursul exploatarii, pompa necesita un montaj optim. De aceea iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici pentru a programa interventia fara a fi necesara deplasarea echipamentului intr-un service. Nu ezita sa apelezi la ei si pentru probleme aparute la motor, deoarece pot efectua reparatii de inalta calitate. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura