Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 455XTRA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 455XTRA
Cod produs
2UDHS1NW-RE
Out Of stock
Descriere
Gratie utilizarii unor materiale de inalta rezistenta la uzura, piesele de origine Carraro se fac recunoscute la nivel international pentru siguranta si durabilitatea oferite. De aceea mentinem pe stoc o gama larga de astfel de produse, printre care se regaseste si acest cap planetara Massey Ferguson 455XTRA din oferta noastra.

Este destinat pentru cele mai solicitante aplicatii deoarece asigura o durata de viata extinsa utilajului, chiar si in medii dificile. Vei avea rezultatele asteptate si dupa o perioada indelungata, iar siguranta in lucru iti este asigurata la orice solicitare.

Cap planetara Massey Ferguson 455XTRA - rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! Alege-l cu incredere!

Pentru performanta, este necesar ca tot ansamblul sa fie in stare perfecta, de aceea iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara, mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, verifica pinioanele. De asemenea, iti recomandam si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate piesele sunt deja in depozitul nostru si ti le ofertam la un pret personalizat! Ne poti suna pentru detalii si pentru a beneficia de consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor noi.

Un astfel de cap de planetara pentru tractor Massey Ferguson 455XTRA dispune de garantie valabila 6 luni de zile, din momentul achizitiei.

Pentru livrare apelam la serviciile de curierat rapid care iti pot expedia pachetul a doua zi de la plasarea comenzii. Daca doresti ca la receptia acestuia sa verifici piesa in prezenta curierului, mentioneaza in cerere. Plata se achita in sistem ramburs. Datorita stocului permanent disponibil poti opta si pentru ridicarea personala din depozitul aflat in apropierea Bucurestiului, dupa ce ai plasat comanda.

Programarea montajului o poti realiza tot la noi, deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Serviciile acestora se desfasoara la punctul tau de lucru, atat daca utilajul are nevoie de un montaj de calitate, dar si pentru o revizie sau reparatii complexe. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura