Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3645
Cod produs
TFS1RZAE-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca precum un tractor Massey Ferguson, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering supapa Massey Ferguson MF3645 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos.

Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional. Poate parea mic si nesemnificativ, insa are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Nu ezita sa ceri oferta pentru acest simering supapa Massey Ferguson MF3645 ca sa primesti un pret foarte bun!
Fiecare componenta ce ajunge pe site-ul nostru este selectata cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri. Ei sunt atenti si la cele mai mici detalii, pentru a se asigura ca sunt respectate cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, tu vei obtine un produs superior din punct de vedere calitativ, la cel mai bun pret posibil. Comanda acum si monteaza simeringul pe tractor chiar maine!

Nu vrei sa iti bati capul cu selectarea componentei potrivite? Ti-o gasim noi imediat - gratuit
Nu toata lumea are timp de pierdut cu detalii si specificatii minuscule. Aici intervin colegii nostri din departamentul de asistenta tehnica. Ei te vor ajuta sa comanzi piesa compatibila cu echipamentul tau, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu. Economisesti asa atat bani, cat si timp. Ambele sunt niste resurse pretioase, pe care noi stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si agreabila!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.  Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3645 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: TFS1RZAE-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura