Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6170
Cod produs
89KQLB3J-BT
Out Of stock
Descriere
Ce faci cand apar defectiunile? Comanzi piesa corecta si o montezi pe tractor. Totul pare in regula, nu-i asa? Pana cand esti nevoit sa o iei de la capat…din nefericire. Dar nu iti face probleme! Atunci cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru, vei avea parte de cele mai bune componente de import, la preturi inegalabile. Bineinteles ca nicio piesa nu va ramane impecabila la nesfarsit - toate au o durata de viata finita. Insa componentele recomandate de noi sunt mult mai durabile decat altele, garantandu-ti astfel o exploatare indelungata si un raport calitate-pret exceptional pe termen lung. O astfel de piesa este acest simering supapa Massey Ferguson MF6170 pentru tractor.

El are un rol important, chiar daca pare mic si nesemnificativ. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Fabricat in Uniunea Europeana din materiale de calitate, este o alegere excelenta daca vrei sa ai parte de un raport calitate-pret minunat.

Plaseaza o comanda astazi pentru acest simering supapa Massey Ferguson MF6170 si maine va ajunge la tine!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, aici nu vei gasi doar niste angajati obisnuiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe utilajul din dotare!

Noi te ajutam sa gasesti piesa de schimb corecta, fara niciun cost suplimentar.
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Vrem sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Ia legatura cu noi (telefonic sau online) la nevoie si nu vei regreta!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Pana la urma, cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Prin parteneriatul nostru cu firmele de curierat, noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Estimativ, livrarea ar trebui sa dureze o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare, in prezenta curierului.

Poti ridica acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6170 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil.

Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare.

In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 89KQLB3J-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura