Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6150
Cod produs
DBN1T8R2-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj puternic precum un tractor Massey Ferguson, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering supapa Massey Ferguson MF6150 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos.

Tocmai acestea sunt principalele avantaje ale simeringului propus. Este o componenta rezistenta, fabricata din cele mai durabile materiale, de catre producatori europeni renumiti in domeniu. In ciuda aspectului sau mic si nesemnificativ, simeringul are un rol important in buna functionare a motorului. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Alege acest simering supapa Massey Ferguson MF6150 de aici si nu vei ramane dezamagit. Cere oferta pentru un pret inegalabil!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania. Fie ca esti acasa sau la punctul de lucru, curierii nostri te vor gasi numaidecat!

Consultanta tehnica exemplara…si gratuita? Da.
Ce mai trebuie sa stii este ca serviciul nostru de suport tehnic este complet gratuit! Contacteaza-ne (telefonic, online sau prin e-mail) si noi ne asiguram ca vei avea parte de cea mai buna experienta tehnica posibila. De ce facem asta? Deoarece vrem sa iti oferim un suport real si adecvat, intotdeauna.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6150 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: DBN1T8R2-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura