Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K MH5-C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K MH5-C
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K MH5-C inlocuieste caracteristicile modelului original la un pret mult mai bun, si este permanent prezenta pe stoc. Daca vrei sa o achizitionezi de azi pentru a realiza schimbul maine, suna-ne acum sau trimite-ne cererile tale!

Ea este o productie europeana care se face remarcata prin eficienta, fiabilitate, siguranta si rezistenta indelungata. Toate acestea iti ofera un mediu de lucru optim, si un randament maxim al motorului.

Daca ai intrebari, nu ezita sa apelezi unul din consilierii nostri tehnici. El te va indruma spre alegerea perfecta in functie de modelul tau deoarece primesti consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua.

Pompa de motorina prezinta o calitate superioara, insa pentru orice situatii neprevazute iti oferim un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Coletul il putem livra direct in localitatea ta, a doua zi de la plasarea comenzii. Serviciile de curierat trebuie mentionate de verificarea pachetului in prezenta curierului, de aceea iti sugeram sa specifici daca doresti sa achiti rambursul dupa ce te asiguri de starea piesei primite.
Daca este mai avantajos pentru tine, poti ridica pachetul din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Printre serviciile oferite poti beneficia si de service-ul mobil pentru a monta piesa in conditii optime. Mai mult, daca intampini probleme tehnice la motor care nu iti mai ofera posibilitatea de a lucra la randament maxim, ai parte de remedieri rapide direct la punctul tau de lucru. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa pentru a proteja sistemul de injectie si pompa de alimentare.

Cod pompa: LCB4KH0I-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura