Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K MH5.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K MH5.5
Out Of stock
Descriere
Ca sa fii multumit atat de piesa cat si de pret, iti punem la dispozitie pompa de alimentare O&K MH5.5.  Prin echivalenta ei cu originalul iti asigura aceleasi caracteristici esentiale precum eficienta, siguranta si rezistenta, la un pret mult mai bun.

Modelul este conceput la standarde europene de calitate si il gasesti pe stoc in permanenta. Pentru a realiza schimbul in timp util comanda acum!

Consilierii nostri iti ofera detalii suplimentare si te ajuta sa alegi piesa potrivita de fiecare data. De aceea consultanta tehnica este gratuita, si beneficiezi de ea la fiecare comanda.

Certificatul de garantie al pompei este valabil 1 an de zile, timp in care orice situatie neprevazuta va fi rezolvata rapid.

Pompa iti este livrata prin intermediul serviciilor de curierat si o primesti a doua zi de la plasarea comenzii. Pentru o colaborare fara probleme, mentioneaza in cerere daca doresti verificarea pachetului inaintea achitarii rambursului si curierul va astepta sa te asiguri inainte de starea piesei.

Daca esti din Bucuresti, poti ridica pachetul direct din sediul firmei noastre.

Pentru montaj iti putem face legatura cu atelierul de service mobil. Prin intermediul acestuia poti verifica si starea utilajului iar in cazul unor probleme tehnice iti asigura reparatiile necesare pentru o functionare optima. Contacteaza-ne acum daca doresti mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: POM9Z6Y5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura