Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson 3640096M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3640096M1
Cod produs
EG39BM8U-C-BT
Out Of stock
Descriere
Cand piesele motorului tau s-au uzat, priveste partea buna! Ai oportunitatea sa iti repari utilajul folosind numai cele mai bune componente. Astfel, vei economisi bani si nu iti vei irosi timpul. De asemenea, vei avea alaturi de tine o echipa de specialisti, gata sa te ajute la fiecare pas. Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson 3640096M1 o avem acum pe stoc la un pret foarte bun. Componenta pe care ti-o propunem este echivalenta originalei si se prezinta la fel de eficienta precum aceasta, fiind si foarte rezistenta in timp. Pretul este, de asemenea, unul mult mai accesibil.

Fabricarea ei are loc in Polonia, iar noi ne ocupam de comercializarea ei la nivel national. Daca vrei sa profiti de oferta noastra si sa o schimbi pe cea veche cu aceasta piesa, comanda acum si primesti pachetul maine.

Alege o astfel de garnitura de chiuloasa Massey Ferguson 3640096M1 si vei fi multumit!
Echipeaza-ti tractorul cu cele mai bune parti de schimb, comercializate la preturi de importator. Economiseste timp si bani cu ajutorul echipei noastre! Detalii suplimentare despre aceasta garnitura de chiuloasa iti ofera consilierii nostri. Suna acum si vei primi si consultanta tehnica gratuita care sa iti asigure achizitionarea corecta a fiecarei piese.

Comanda astazi si intoarce-te la munca in cel mai scurt timp
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu!

Livrarea este realizata prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar plata se acorda in sistem ramburs. Pentru a fi evitate orice nemultumiri ulterioare iti sugeram sa mentionezi la plasarea comenzii de verificarea pachetului cu garnitura de chiuloasa primita in prezenta curierului.

Schimbul ti-l poate realiza un specialist, iar daca nu ai la cine sa apelezi te punem in legatura cu echipa noastra de mecanici. Ai la dispozitie acest serviciu si in cazul reviziilor necesare, dar si daca apar defectiuni majore la motor. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson 3640096M1 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Codul piesei: EG39BM8U-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura