Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 390
Cod produs
7GC4USAM-C-BT
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie inlocuita garnitura de chiuloasa, alege un produs de calitate superioara, pentru ca randamentul motorului este foarte important! Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 390 din oferta noastra este o productie europeana pe care o poti achizitiona imediat la un pret foarte bun. Poate inlocui originalul cu succes, dovedind aceeasi eficienta, fiabilitate si rezistenta, dar la un pret mai avantajos. Noi iti recomandam cu incredere aceasta componenta si, pentru a o expedia rapid unde ai nevoie de ea, o mentinem intr-un stoc permanent aprovizionat.

Nu iti compromite propriile eforturi! De ce sa faci rabat de calitate cand poti apela la specialisti? Pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de componente rezistente, disponibile la preturi competitive! Pentru un motor care functioneaza ca la carte, alege o garnitura de chiuloasa noua.

Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 390 - profita din plin de oferta noastra!
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site sau cu un apel la numerele de telefon afisate. Inca nu esti convins? Gandeste-te la timpul si banii tai - resurse valoroase, pe care noi stim sa le apreciem. Astfel, vei beneficia de un pret accesibil si de o livrare prompta prin curier, oriunde ai nevoie. Tot ceea ce iti va mai ramane de facut este sa treci la treaba!

Fara dubii! Noi avem raspunsul la orice intrebare
Vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ca sa fii sigur ca ce alegi din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau! Stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta?

Dupa ce ai plasat comanda, poti ridica pachetul cu aceasta piesa direct din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea ta.
In acest caz, transportul dureaza o zi lucratoare, iar modalitatea de plata este ramburs. Curierul il va incasa la final, dupa verificarea coletului in prezenta lui.

Te putem ajuta si la schimbarea garniturii, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Interventia acestora este efectuata in cel mai scurt timp, prezentandu-se la punctul tau de lucru pentru orice probleme tehnice aparute la utilaj. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 390 din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si prezinta si insertii siliconice in relief. Vei avea asigurata o etansare optima, iar montajul va fi usor de realizat, fara achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: 7GC4USAM-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura