Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 375

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 375
Cod produs
QB6V908A-C-BT
Out Of stock
Descriere
Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 375 din oferta noastra este o piesa echivalenta, ce prezinta caracteristici similare cu ale modelului original si pe care o poti achizitiona la un pret mult mai bun. De aceea o mentinem prezenta in depozitul nostru foarte bine aprovizionat, pentru ca si tu sa poti realiza inlocuirea rapid. Se fabrica in Europa, iar standardele de calitate sunt respectate in totalitate. Astfel ca modelul pe care ti-l propunem este eficient si va rezista la multiple solicitari, fara probleme.

De ce sa irosesti banii si sa pierzi timpul? Aici vei gasi piese de schimb de calitate, la preturi accesibile si expediate prompt.

Vrei un motor care ruleaza la capacitate maxima? Alege garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 375!
Nu zabovi si alege piesa potrivita pentru tractorul tau. Stim cat de important este sa ai un utilaj pe care te poti baza la nevoie - de aceea noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente, disponibile la cele mai bune preturi! Iar pentru ca timpul inseamna bani, beneficiezi de livrare prin curier, oriunde ai nevoie in tara. Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, e de ajuns sa plasezi azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate.

Te afli la un apel distanta de expertiza unui profesionist

Ai nevoie de asistenta tehnica? Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra de cate ori alegi piese de schimb din oferta noastra!

Pentru achizitionarea ei te asteptam la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti sau ne poti trimite datele locatiei tale. Livrarile se realizeaza cu ajutorul serviciilor de curierat rapid iar plata ramburs se achita la final. Mentioneaza la plasarea comenzii ca doresti verificarea produsului in prezenta curierului si vei achita dupa ce te asiguri de starea si calitatea piesei primite.

Pentru detalii suplimentare si ajutor la achizitionarea pieselor potrivite utilajului tau, ai la dispozitie colegii din departamentul tehnic al firmei. In plus, din dorinta de a oferi servicii complete, piese de calitate si un montaj corespunzator, te punem in legatura cu cei mai buni mecanici ai nostri, care pot interveni la utilajul tau, efectuand orice reparatie este necesara. Suna-ne!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 375 din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si prezinta si insertii siliconice in relief. Ai asigurata o etansare optima, randament maxim, iar montajul poate fi realizat fara achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: QB6V908A-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura