Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson 3325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3325
Cod produs
PBSWQ0UN-C
Out Of stock
Descriere
Pentru motorul tau avem pe stoc garnitura de chiuloasa Massey Ferguson 3325 din imagini.  Aceasta este o productie europeana de inalta calitate, pe care o ofertam la un pret competitiv.
Principalul avantaj al acestui model este ca inlocuieste originalul cu succes si dovedeste o aceeasi eficienta. Asta denota functionarea optima asigurata si avantajele asociate acesteia.

Daca vrei sa intri in posesia ei poti alege sa o ridici personal din depozitul nostru sau sa ne comunici datele locatiei tale. In acest fel noi iti vom putea expedia coletul prin serviciile de curierat pentru a-l primi a doua zi lucratoare. Verificarea lui se realizeaza in prezenta curierului si se achita rambursul la final.

Detaliile suplimentare despre aceasta garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson 3325 si informatii privind compatibilitatea piesei cu utilajul tau iti va oferi unul din consilierii nostri.
Tot el te va pune in contact cu mecanicii din zona ta pentru a programa schimbarea garniturii si pentru a interveni rapid in cazul unor defectiuni majore. Asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:

Garnitura de chiuloasa pentru tractor Massey Ferguson 3325 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj realizat cu usurinta, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: PBSWQ0UN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura