Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Blizzard 60
Cod produs
MQU0T4Z7-RE
Out Of stock
Descriere
Daca comanzi acum beneficiezi de un pret avantajos la o asemenea pompa alimentare Landini Blizzard 60 din oferta noastra. In plus, primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor si iti livram pachetul in cel mai scurt timp. Aceasta pompa de alimentare este o productie europeana destinata exploatarilor de lunga durata, de aceea este conceputa din materiale cu rezistenta ridicata. Ea constituie cea mai buna alegere din punct de vedere al eficientei si este o alternativa de top a originalei.

Pompa alimentare Landini Blizzard 60 - pregatita pentru exploatare intensa! Cere detalii!

Pentru a afla detalii suplimentare despre aceasta piesa suna la unul din numerele afisate sau vino la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Personalul nostru iti ofera gratuit suportul tehnic necesar pentru a alege corect si avantajos fiecare piesa noua dorita. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 60 este insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Daca doresti livrarea la domiciliu, plaseaza comanda pentru aceasta pompa alimentare Landini Blizzard 60 in cursul zilei de azi si beneficiezi de ea a doua zi lucratoare. Pachetul iti va fi dat spre verificare in momentul primirii pentru a achita rambursul doar daca integritatea piesei nu a fost afectata.

Totodata, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru deoarece stocul este permanent disponibil.

In cazul unor defectiuni aparute la motor te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Acestia intervin rapid la punctul de lucru al echipamentului pentru a realiza orice reparatie necesara care sa readuca utilajul in forma maxima. Suna pentru a programa si montajul piesei ca sa te asiguri de functionarea optima pe tot parcursul exploatarii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura