Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Blizzard 95
Cod produs
CJAKF7VL-RE
Out Of stock
Descriere
Daca vrei un pret bun, o piesa de calitate si productivitate in activitate, poti achizitiona imediat o astfel de pompa alimentare Landini Blizzard 95 din oferta noastra. Aceasta este o echivalenta a originalei, ce prezinta similitudini avantajoase, dar la un pret mult mai atractiv. De asemenea, locul sau de provenienta este Europa, iar in depozitul nostru se regaseste un stoc permanent disponibil din care o putem livra pe intreg teritoriul Romaniei, indata ce ai plasat o comanda.

Pompa alimentare Landini Blizzard 95 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine! Nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului tau!

Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Comanda acum si vei primi gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. O etansare perfecta asigura un montaj de durata. In plus, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra de cate ori alegi piese de schimb din oferta noastra! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Succesul tau este si succesul nostru, fara doar si poate!

O asemenea pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 95 prezinta un certificat de garantie, valabil 12 luni. In cazul in care piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica, stai fara grija!

Daca doresti aceasta pompa alimentare Landini Blizzard 95 din imagini, consilierii nostri tehnici se vor ocupa de cererea ta, livrand pachetul cu ajutorul serviciilor de curierat. Plata in acest caz o poti achita curierului, dar nu inainte de a verifica integritatea piesei primite. In plus, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca optezi pentru ridicarea personala a produsului, iar daca ai intrebari ne gasesti la numerele de telefon afisate.

Doresti ajutor la montajul piesei? Iti facem legatura cu mecanicii nostri colaboratori din apropiere de localitatea ta. Ca sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate, ii poti solicita ori de cate ori ai nevoie, deoarece ei pot remedia prompt si garantat orice defectiune aparuta, indiferent de complexitate. Afla direct de la noi cum te putem ajuta!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura