Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Blizzard 85
Cod produs
USIV3RPZ-RE
Out Of stock
Descriere
Cand motorul tau nu mai da randament, verifica piesele care trebuie schimbate. Noi te ajutam cu orice ai nevoie, avand modele noi, atat originale cat si aftermarket, la preturi foarte bune!

Daca pompa trebuie inlocuita, iti oferim de pe stoc o astfel de pompa alimentare Landini Blizzard 85 alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor. Aceasta este disponibila in permanenta, deci ajunge la tine la scurt timp dupa plasarea comenzii.

Pompa alimentare Landini Blizzard 85 - abia asteapta sa demonstreze de ce este capabila! Alege calitatea!

Modelul este conceput in Europa si are rolul de a echivala originalul prin aceleasi caracteristici esentiale. El se prezinta la fel de eficient, sigur si poate sustine o exploatare de lunga durata fara probleme.

Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri. Pe ei ii poti contacta la unul din numerele de telefon afisate, iar pentru a te convinge de compatibilitatea pieselor cu utilajul solicita consultanta tehnica deoarece este oferita gratuit.Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale! Ne aflam doar la un apel/ mesaj distanta!

Probabilitatea de a avea probleme dupa montare este minima, insa vei avea un certificat de garantie pentru a inlocui imediat piesa problema. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei. O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini Blizzard 85 vine insotita de toate actele necesare!

Vorbeste cu noi sau completeaza cererea prezenta pe site-ul nostru! Aceasta pompa alimentare Landini Blizzard 85 este adusa in localitatea ta prin curier rapid. Plata ramburs se achita la final, deoarece este prioritara verificarea piesei inainte, astfel incat sa fie evitata orice nemultumire in colaborarea noastra. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului!

Pentru montaj si alte interventii asupra utilajului tau te punem in contact cu mecanicii nostri. Ei se vor deplasa la punctul tau de activitate pentru efectuarea reparatiilor necesare, in cel mai scurt timp. Daca vrei sa afli mai multe, nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura