Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Fiat Kobelco B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B90BLR
Cod produs
L9TJ7QUX-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa schimbi pompa la motorul tau si vrei sa gasesti o varianta de calitate la un pret accesibil, nu mai cauta! Pompa de alimentare Fiat Kobelco B90BLR este o alternativa a originalei care se deosebeste de aceasta prin pretul mult mai avantajos. Productia pe care ti-o propunem este realizata in Europa, ceea ce denota calitatea superioara a materialelor si rezistenta acestora la multiplele solicitari la care va fi supusa. In plus, piesa prezinta eficienta si siguranta maxime in lucru, iar ca schimbul sa fie de durata, primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Abilitatea de a lua decizii, de a evalua corect avariile si de a gasi solutii tehnice este esentiala in mentenanta echipamentului tau. Ce e extrem de delicat este nivelul de pregatire in acest sector al celui care detine un utilaj. Este una sa fii proprietar, alta sa stii sa il manevrezi si alta mancare de peste sa il intretii. Este adevarat ca exista si oameni care le fac cu succes pe toate trei, dar nu e musai sa fie asa. Cand simti ca te depasesc aceste priceperi, apeleaza la profesionisti care pot face asta in locul tau mult mai bine si mai profitabil! La ACN Piese Utilaje gasesti echipa de care ai nevoie!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B90BLR - pret de prim importator!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B90BLR este insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Pastreaza documentele care vor veni cu aceasta piesa.

Livram pompa de alimentare Fiat Kobelco B90BLR prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar plata se achita curierului la receptie. Pentru a nu exista nemultumiri ulterioare, este sugerata verificarea pachetului in prezenta curierului. Pachetul il poti ridica si din sediul nostru, unde stocul este permanent disponibil. Binenteles, dupa ce ai plasat comanda.

Daca doresti ajutor la montaj, iti punem la dispozitie service-ul nostru mobil prin intermediul caruia sa te asiguri de functionalitatea optima a piesei. In plus, poti solicita interventia chiar si atunci cand apar defectiuni majore la motor si se vor prezenta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura